Blijf op de hoogte
Afspraak maken 0222 310 204

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat moet ik meenemen bij mijn eerste afspraak?

Een legitimatiebewijs inclusief Burger Service Nummer (BSN), je verzekeringsgegevens (verzekeringspas) en je verwijzing, indien je deze hebt gekregen van je huisarts of specialist. Gelieve ook graag een handdoek mee te nemen.

Hoeveel kost een behandeling?

Kijk op de pagina kosten en vergoedingen voor meer informatie.

Wat gebeurt er nadat ik me heb aangemeld?

Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen en je van verdere informatie te voorzien.

Hoe kom ik bij Lijf & Visie terecht?

Er zijn drie manieren om bij Lijf & Visie terecht te komen:

1. Via een (huis-)arts/specialist of bedrijfsarts, die je heeft verwezen naar Lijf & Visie

2. Via de Directe Toegankelijkheid. Je hebt geen verwijsbrief nodig voor de volgende behandelingen: fysio-, manuele-, sportfysio- , bekken en orofaciale fysiotherapie, logopedie, ergotherapie. Uiteraard kun je altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts, aangezien de huisarts een centrale rol blijft spelen in de coördinatie van jouw zorg. Maar het hoeft niet. Heb je wel een verwijsbrief, neem deze dan graag mee bij je eerste afspraak.Wil je direct in contact komen met ons, vul dan ons aanmeldformulier in.

3. Je hebt wel een verwijzing nodig voor Medisch Specialistische Revalidatie (ookwel Revalidatie) van je huisarts, bedrijfsarts of behandelend arts. 

Hoe lang is de wachttijd voor ik terecht kan?

Dat verschilt per discipline en per locatie van Lijf & Visie. Wij streven ernaar je binnen 48 uur te kunnen plaatsen bij één van onze therapeuten. Voor dringende gevallen - in overleg met de verwijzende arts of therapeut van Lijf & Visie - kan vaak binnen een dag een plekje worden geregeld.

Hoe kan ik me aanmelden?

Door middel van het aanmeldformulier. Je mag natuurlijk ook altijd bellen of bij ons binnen wandelen om een afspraak te maken.

Kan ik mijn afspraak verzetten of annuleren?

Ja, je kunt per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen om je afspraak kosteloos te verzetten of te annuleren. Je dient dit minimaal 24 uur van tevoren aan te geven, zodat wij de mogelijkheid hebben deze plaats op te vullen. Wanneer je niet tijdig afbelt, zullen de kosten voor de gereserveerde tijd bij je in rekening worden gebracht. Je bent altijd in de gelegenheid om je verhindering door te geven. Dit kan telefonisch via het telefoonnummer 0222 310204 / door in te spreken op onze voicemail of via het contactformulier van deze website. 

Heb ik een verwijsbrief nodig?

  • Je hebt geen verwijsbrief nodig voor de volgende behandelingen: fysio-, manuele-, psychosomatische - of handtherapie. Uiteraard kun je altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts, aangezien de huisarts een centrale rol blijft spelen in de coördinatie van jouw zorg. Maar het hoeft niet. Heb je wel een verwijsbrief, neem deze dan graag mee bij je eerste afspraak.Wil je direct in contact komen met ons, vul dan ons aanmeldformulier in.

Staat uw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op.