Blijf op de hoogte
Afspraak maken 0222 310 204

Over ons

Sterk in Zorg en Beweging

Lijf & Visie is een vooruitstrevend centrum waar ZORG, REVALIDATIE, FIT en WERK diensten onder één dak worden aangeboden. Alle kennis en kunde in huis om je verder te helpen in Fit & Gezond te worden. We hebben locaties in Soest, Amsterdam, Schagen en Texel.

Jij staat vooraan en wij helpen jou
Jij staat vooraan wanneer je cliënt bent bij Lijf & Visie. De aanpak voor jouw vitaliteit en gezondheid kun je zien als een wedstrijd. Een wedstrijd waarin jij de aanvoerder bent, de spelbepaler. De regie ligt bij jou. Werk aan je eigen lijf en aan je mentale weerbaarheid! Onze ervaring is dat je gelukkiger, gezonder en vitaler wordt als je zelf de regie hebt.

Wij hebben de mensen in huis die jou begeleiden in je route op weg naar fysiek, mentaal en sociaal maatschappelijk welzijn. Uitgangspunt van Lijf & Visie: wij werken, met een doelgerichte aanpak, juist aan het voorkomen van blessures. Mocht de preventie niet afdoende zijn, dan staan wij voor jou klaar om, samen met jou te werken aan een voorspoedig herstel. Bij Lijf & Visie werken we samen! Dat doen wij met ons team waarin wij elkaar versterken en ondersteunen. Jij hebt de hoofdrol in het verhaal dat ‘professioneel werken aan preventie’ heet en waarin de begeleiders van Lijf & Visie jou ondersteunen.

Lees hier onze Missie & Visie

De 4 labels van Lijf & Visie 

  • ZORG                1e lijn therapieën
  • REVALIDATIE    2e lijn Medisch Specialistische Revalidatie (locaties Soest, Amsterdam en Schagen)
  • FIT                      Preventie & Leefstijl trainingen
  • WERK                Arbeid & Gezondheid