Blijf op de hoogte
Afspraak maken 0222 310 204

Ontwikkeling: PFB wordt Lijf & Visie Texel!

Dinsdag 05 januari 2021 in Nieuws

De Praktijk voor Fysiotherapie & Beweging verandert per heden van naam in Lijf & Visie. Gerard Arkenbout heeft al een aantal jaar opbouwend contact met Lex, Fridtjof en Wouter die samen leiding geven aan Lijf & Visie met locaties in Soest, Schagen en Amsterdam. In 2020 werd dit mooie contact concreet en leidde tot een intensievere samenwerking tussen beide praktijken.

"Vanaf 2021 gaan wij verder onder de naam Lijf & Visie Texel. Bij een nieuwe naam hoort een gloednieuwe website!", aldus Gerard Arkenbout. "Onze teamsamenstelling, de zorg die wij bieden & onze praktijklocatie in het centrum van Den Burg veranderen niet. Wij blijven met dezelfde herkenbare gezichten voor jullie klaarstaan! Weliswaar met een prachtig nieuw Lijf & Visie logo op onze shirts."

Samen onderzoeken we de kansen voor de ontwikkelingen die er voor Texel liggen. We kijken naar ZORG die we kunnen toevoegen : denk aan echografie, medisch specialistische revalidatiezorg en FIT diensten zoals themadagen & trainingsweken.

Team Texel is trots op deze ontwikkeling en kijkt uit naar de toekomst.

Graag nodigen we je hierbij uit om onze nieuwe site te ontdekken en zijn uiteraard benieuwd naar wat je ervan vindt?:
Kijk op fysiotherapietexel.nl

Let op: De Praktijk voor Fysiotherapie & Beweging is per 2021 van naam veranderd in Lijf & Visie. Echter staan de zorgcontracten voor 2021 op naam van de Praktijk voor Fysiotherapie & Beweging. Op deze naam zijn wij in 2021 te vinden op de verschillende sites van de zorgverzekeraars en zorgvergelijkingssites. Wij hebben binnen de behandelingen fysiotherapie contracten met alle zorgverzekeringen.

Lees hier het artikel van juli 2020 uit de Texelse Courant over onze opbouwende samenwerking.

Overzicht


Relevante artikelen

Lijf & Visie in de krant

Zaterdag 17 juli 2021

Ontdek wat Adem & Koude voor jou kan betekenen

Woensdag 09 juni 2021

Smartphone-nek: Weg ermee!

Donderdag 27 mei 2021

Aangepaste openingstijden Feestdagen

Woensdag 31 maart 2021

Overzicht