Blijf op de hoogte
Afspraak maken 0222 310 204

Missie en Visie

Missie
Jij staat vooraan en wij helpen jou.

Jij staat vooraan wanneer je cliënt bent bij Lijf & Visie. De aanpak voor jouw vitaliteit en gezondheid kun je zien als een wedstrijd. Een wedstrijd waarin jij de aanvoerder bent, de spelbepaler. De regie ligt bij jou. Werk aan je eigen lijf en aan je mentale weerbaarheid! Onze ervaring is dat je gelukkiger, gezonder en vitaler wordt als je zelf de regie hebt. Wij hebben de mensen in huis die jou begeleiden in je route op weg naar fysiek, mentaal en sociaal maatschappelijk welzijn.

Uitgangspunt van Lijf & Visie: wij werken, met een doelgerichte aanpak, juist aan het voorkomen van blessures. Mocht de preventie niet afdoende zijn, dan staan wij voor jou klaar om, samen met jou te werken aan een voorspoedig herstel. Bij Lijf & Visie werken we samen! Dat doen wij met ons team waarin wij elkaar versterken en ondersteunen. Jij hebt de hoofdrol in het verhaal dat ‘professioneel werken aan preventie’ heet en waarin de begeleiders van Lijf & Visie jou ondersteunen.

Visie
Lijf & Visie is meer dan alleen een naam. Onze bedrijfsnaam is dat waar wij voor staan. Lijf én visie. Voor ieder lijf is er een passende visie. Ieder mens is uniek met zijn of haar eigen lichaam. Daar past alleen maatwerk. Jouw lijf krijgt visie op maat!

Ieder mens is uniek
Ieder mens heeft andere doelen, dromen, idealen. En dus ook andere wensen of verwachtingen t.a.v. zijn gezondheid of fitheid. Doordat wij vanuit divers perspectief een preventiewens, klacht of blessure beoordelen, is maatwerk mogelijk vanuit de verschillende disciplines die Lijf & Visie in huis heeft. Wij pakken onze taken professioneel op met jouw persoonlijk behandelplan als routekaart. Belangrijk is dat al die deskundigen, met ieder hun eigen specialiteit, elkaar weten te vinden. De professionals van Lijf & Visie werken daarom optimaal met jou samen.

Preventie, coaching en zorg door professionals
De wereld staat niet stil. Ontwikkelingen in ons vak vereisen actuele vakkennis. Jij hebt recht op de beste kwaliteit van preventie en zorg door professionals die weten welke werkmethoden voor jou van toepassingen zijn. De vakkennis bij Lijf & Visie wordt op peil gehouden door een opleidingsplan per individuele medewerker. Bovendien houden wij elkaar scherp op de werkvloer en is er continu uitwisseling van kennis.  

Mensen zijn in principe zelfredzaam
Zie de aanpak voor jouw vitaliteit en gezondheid als een wedstrijd. De bal ligt bij jou. Trap of gooi de bal vooruit! Een wedstrijd waarin jij de aanvoerder bent, de spelbepaler. De regie ligt bij jou. Natuurlijk helpen wij jou daarbij. Een wedstrijd spelen én winnen doe je tenslotte niet alleen. Zie ons als je medespelers, je trainer en je coach. Blijf gezond en vitaal, herstel snel en doe dat binnen je mogelijkheden. Onze visie is dat onze aanpak altijd gericht is op jouw zelfredzaamheid.

Alle ondersteuning op één centraal punt
Wij begrijpen dat jij voor je training, coaching en zorg niet naar verschillende locaties wilt reizen. Daarom verlenen wij alle zorgdisciplines op één centraal punt. Populair gezegd: wij hebben alle diensten onder één dak. Dit biedt allerlei voordelen. Zo kunnen wij snel en effectief plannen, de kennis en kunde binnen ons team uitwisselen. Een aanpak waarmee wij snel schakelen en samen met jou zorgen voor een optimale samenwerking.

De 4 labels van Lijf & Visie

  • ZORG                1e lijn therapieën
  • REVALIDATIE    2e lijn Medisch Specialistische Revalidatie (locaties Soest, Schagen & Amsterdam)
  • FIT                      Preventie & Leefstijl trainingen
  • WERK                Arbeid & Gezondheid