Blijf op de hoogte
Afspraak maken 0222 310 204

Medische Training Groep

Wat is Medische Training Groep (MTG)  
Kwaliteit van leven staat bij Lijf & Visie voorop. Om die kwaliteit zo optimaal mogelijk te maken of te houden, bieden we op Texel de Medische Training Groep (MTG) aan. Je werkt onder toezicht van een fysiotherapeut in kleine groepen aan het verbeteren van je conditie. Persoonlijke aandacht en een goede sfeer staan centraal. Samen met je trainer maak je een trainingsschema welke aansluit op jouw persoonlijke doelen. Haalbare doelen! De trainer let daarbij goed op je lichaamshouding en de uitvoering van de oefeningen, zodat blessures tijdig voorkomen kunnen worden.

Direct online aanmelden>>

Wat is jouw voordeel:
✓ Training onder begeleiding van een fysiotherapeut
✓ Verbeter je conditie en voel je weer FIT & Sterk in je lichaam
✓ Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht
✓ Eigen trainingsschema met haalbare doelen
✓ Werk preventief aan jouw gezondheid

Wat kun je verwachten?
Binnen de MTG wordt er op een gevarieerde en verantwoorde wijze, onder begeleiding van een fysiotherapeut, gewerkt aan het verbeteren van conditie, kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Er wordt in kleine groepen een uur lang getraind met of zonder gebruik van oefenmateriaal of apparatuur. Na het invullen van een intake formulier, eventueel aangevuld met een Fysio Fitheid Scan, word je ingedeeld in een groep die past bij jouw belastbaarheid.

De MTG biedt volop de ruimte om je op je eigen niveau te laten meetrainen. Door de ervaren begeleiding worden oefeningen aangepast indien dit nodig is.

Mocht je een blessure hebben en tijdelijk een andere vorm van sport inzetten om op die wijze je belastbaarheid te behouden of te verbeteren, dan is de FIT Training ook passend voor jou. FIT Training is uiteraard ook zeer geschikt voor diegene die graag preventief willen werken aan hun gezond en zich sterk en fit willen voelen

Lesrooster
Klik hier voor een actueel lesrooster van onze locatie op Texel.

Kosten
Indien je meer wilt weten over de huidige trainingstarieven? Dan kun je ons bellen op 0222 - 310 204

Aanmelden
Kamp je met (chronische ) klachten? Is je belastbaarheid afgenomen? Of zoek je een manier om weer in ‘beweging’ te komen? Dan is de Medische Trainings Groep iets voor jou. Meld je hieronder alvast online aan. Na je aanmelding word je door onze collega van de front-office teruggebeld om te kijken wanneer je kan gaan starten met trainen:

Online aanmelden

Op deze training zijn de algemene voorwaarden van Lijf & Visie BV van toepassing.