Blijf op de hoogte
Afspraak maken 0222 310 204

Beweegconsult

Beweeg je voldoende? 

Het is mogelijk dat je verwezen bent door je huisarts met als doel uw beweeggedrag te bespreken. Of wil je zelf weten of je conditie, kracht, vetpercentage, bloeddruk, BMI, etc. in orde zijn? Laat het controleren bij Lijf & Visie Texel (voorheen Praktijk voor Fysiotherapie en Beweging).

Je krijgt van je fysiotherapeut tips/advies om je beweeggedrag evt. zelf aan te passen. Wanneer nodig/gewenst zal je fysiotherapeut samen met jou een inspanning- / beweegprogramma opstellen. Daarnaast kun je een beweegprogramma volgen onder leiding van één van onze fysiotherapeuten. Doel van het programma is o.a. het verbeteren van uw uithoudingsvermogen en het ontwikkelen van een actieve leefstijl.

Van belang is dat je een medisch verantwoord beweegpatroon volgt. De fysiotherapeut weet exact welke type training voor jou van belang is en kan je helpen bij het starten van een actievere leefstijl. 

Afspraak maken
Wil je meer weten of direct een afspraak maken? Bel ons dan op 0222 - 310 204. Je kunt je ook alvast heel gemakkelijk online aanmelden voor het Beweegconsult via ons aanmeldformulier, dan word je teruggebeld voor een afspraak:

Online aanmelden

Bewegen is goed voor je gezondheid.
Daarom helpen we je graag om een actievere leefstijl te ontwikkelen. Om een goede gezondheid te behouden is het gewenst tenminste vijf dagen per week 30 minuten matig intensieve lichaamsbeweging te hebben. Wil je meer weten over bewegen in relatie tot gezondheid? Lees dan ons nieuwste blog:
Waarom denken we voldoende te bewegen maar doen we dat niet?