Blijf op de hoogte
Afspraak maken 0222 310 204

Bedrijfsfysiotherapie

De bedrijfsfysiotherapeut zet specialistische kennis in om een gezonde werkomgeving te creëren en het ziekteverzuim te verminderen in een bedrijf of instelling. De bedrijfsfysiotherapeut is daarbij gefocust op preventie van aandoeningen van het houdings- en bewegingsapparaat. Hij/zij beoordeelt de verschillende werkzaamheden binnen de organisatie en de omstandigheden waaronder deze werkzaamheden plaatsvinden. Tevens vindt een werkplek- en werkfunctieanalyse plaats. Het advies leidt tot een optimalisering van het werkproces, een aanpassing van de inrichting en een structurele verbetering van de werkomgeving.

Bij bestaande gezondheidsproblemen van werknemers begeleidt de bedrijfsfysiotherapeut in afstemming met werkgever en werknemer zowel de organisatie als het individu bij verbeteringen, herstel en reïntegratie.

De bedrijfsfysiotherapeut geeft indien nodig strategisch advies over de fysieke belasting in de breedte van de organisatie.

1-1-2021 is onze naam veranderd van de Praktijk voor Fysiotherapie & Beweging naar Lijf & Visie. Wij werken o.a. voor:

Afspraak maken
Wil je meer weten over het maatwerk dat Lijf & Visie WERK kan leveren? Dat kan door vrijblijvend een afspraak met ons te maken via 0222 - 310 204. Je kunt je ook alvast heel gemakkelijk online aanmelden voor bedrijfsfysiotherapie via ons aanmeldformulier, dan word je teruggebeld voor een afspraak:

Online aanmelden